ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE: Poslušajte kako zvuči hit Sve još miriše na nju u izvođenju Željka Vasića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDE PEVAJU ZVEZDE: Poslušajte kako zvuči hit Sve još miriše na nju u izvođenju Željka Vasića! VIDEO

Pesmu ''Sve još miriše na nju'', koju u originalu izvodi grupa Parni Valjak, otpevao je Željko Vasić, a sve u produkciji Radija S i najvećeg radijskog projekta ''Zvezde pevaju zvezde''.

Ove nedelje premijerno imamo prilike da poslušamo još jedan projekat Radija S. U okviru radijskog projekta ''Zvezde pevaju zvezde'', Željko Vasić otpevao je pesmu Parnog Valjka ''Sve još miriše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na nju''.  Tačno u podne na najslušanijim radio talasima najavio je svoju verziju poznate pesme Parnog Valjka, ali i video spota u kome Željko Vasić odlično snašao.

Drugačije je i dobro je! Ja kad stvaram pesmu, pravim je za sebe. Intimno i ne razmišljam dokle bi pesma mogla dobaciti. Radim je iz duše. Pa, kad se desi ovako nešto, da je neko još i obradi, savršeno! – izgovorio je tvorac ovog čuvenog hita, Hus iz Parnog Valjka.

Željko Vasić nije skrivao oduševljenje ali je dodao da mu je drago što je baš on u ovom velikom projektu otpevao baš ovu pesmu, koja se mnogo puta do sada pronašla na repertoaru na njegovim  nastupima ali nikada ovako.  Aranžmanski sadržajno i interpretatorski, još snažnije što su zaključili mnogi slušaoci Radija S, kada su je premijerno čuli na Radiju S.

VASIĆ: SA CETINSKIM SAM RAZMENIO TRI REČENICE

Željko Vasić je i muzički producent kompletnog projekta Zvezde pevaju zvezde a koliko je to bilo zahtevno i u isti mah važno za ovog poznatog autora, govori i sam Vasić:

-Čast mi je što mi je Radio S ukazao poverenje da radim na ovako velikom projektu. Ovog puta sam prevazisao sve moguće norme i ceo projekat uradio za mesec dana! Veoma zahtevan posao, u svakom slučaju. Nadam se da ce se ljudima dopasti. – rekao je Vasić i vrlo iskreno odgovarao na pitanje voditeljke Radija S Natalije Milosavljević, o tome sa kim je bilo najjednostavnije sarađivati u ovom projektu:

- Mislim da sam imao najlagodniju saradnju sa Tonijem Cetinskim. Obradio sam mu pesmu od Atomskog skloništa “Treba imat’ dušu” i  kao i kod ostalih izvođača i kod njega sam se trudio da se aranžmanski prilagodim njegovom ličnom stilu u muzici. A pored toga što sam sa Tonijem komunicirao putem telefona samo, sve smo se razumeli u tri rečenice! Zadovoljan on, zadovoljan ja!  Čućete. – nasmejano je zaključio Vasić.

Obradu Željka Vasića “Sve još miriše na nju” prati  i  veoma zanimljiv art work video spot, koji možete pronaći na you tube kanalu Radija S i najvećeg radijskog projekta na Balkanu, Zvezde pevaju zvezde.

Premijerno pogledajte spot popularnog pevača Željka Vasića za pesmu ''Sve još miriše na nju'':

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.