Šaranov: Protiv Partizana u 50. minutu već gubimo 0:2!

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2011, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaranov: Protiv Partizana u 50. minutu već gubimo 0:2!

Nije tajna – crno-beli ne leže Romantičarima. Ista je situacija i sa drugim klubovima, ali kada je u pitanju OFK Beograd – na kvadrat! To možda najbolje ilustruju reči Bojana Šaranova, golmana i kapitena superligaša sa Stare Karaburme:
- Ekipi ne ide dobro protiv Partizana, već u 50. minutu, po pravilu, gubimo 0:2!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Tako je bilo i jesenas, strelci u pobedi Parnog valjka na Omladinskom stadionu bili su Ivica Iliev u 10. i Nemanja Tomić u 45. minutu. Plavo-belima, kao i mnogo puta pre toga, za utehu je ostalo da su se hrabro suprotstavili šampionu i da su umesto bunkera, uobičajenog za rivale „večitih”, forsirali otvorenu igru i sitan vez. Svaka utakmica je, ipak, priča za sebe...
- Naša filozofija je da u svakom meču idemo na pobedu, ali u Humskoj svaki rezultat osim poraza bi predstavljao uspeh – tvrdi trener OFK Beograda Dejan Đurđević.
Partizan je promenio tim u odnosu na jesen, nema više Klea i Moreire, napad sada predvodi Tejgo...
- Na poslednjih osam utakmica crno-beli su postigli čak 31 gol, što dovoljno govori o njihovim individualnim kvalitetima! Brži su nego prošle godine, imaju veliki fond igrača i mogućnost da oforme igru kakvu žele.
Imperativ pobede će biti na strani učesnika Lige šampiona...
- Partizanu svaki kiks predstavlja veliki problem, dok mi nemamo šta da izgubimo. Mala psihološka prednost je na našem tasu. Imamo ogroman motiv da pobedimo boljeg od sebe.
Crno-belima će sigurno biti u podsvesti i predstojeći derbi u kupu sa Crvenom zvezdom...
- Ne znam da li će kolega Stanojević zbog toga malo da kombinuje sastav, ja – ne bih – istakao je šef struke plavo-belih Dejan Đurđević.
Promene u timu OFK Beograda, u odnosu na megdan sa Erama, su moguće. Velika je verovatnoća da će od prvog minuta na teren u Humskoj istrčati Igor Jelić, mladi vezista koji je protiv Slobode PS upisao prve minute u superligaškoj konkurenciji. Đurđević je oduvek bio sklon iznenađenjima, pogotovo protiv Partizana i Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaranov: "Partizan već vodi sa 2:0"

Izvor: B92, 12.Mar.2011

U subotu se igra treće kolo nastavka prvenstva, a na stadionu Partizana se sastaju OFK i lider šampionata Partizan...Partizan je ostavrio dva trijumfa na početku sezone, a i u ovom meču važi za favorita. To milsi i Bojan Šaranov, golman i kapiten "Romatičara", koji je praktično istakao "belu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.