STANOJEVIĆ POZVAO SVE PARTIZANOVCE: Trener crno-belih organizuje TRIBINU! Odgovaraće na OVAKVA pitanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 08:27

STANOJEVIĆ POZVAO SVE PARTIZANOVCE: Trener crno-belih organizuje TRIBINU! Odgovaraće na OVAKVA pitanja

Crno-beli deklasirali Subotičane.

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u 11. kolu Superlige Srbije, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević imao je zanimljiv predlog posle ovog meča.

Izjavu šefa struke crno-belih o samoj utakmici pročitajte OVDE, a Stanojević je po završetku utakmice u Humskoj najavio da će organizovati tribinu, na kojoj će poslušati pitanja svih navijača Partizana starijih od 16 godina.

Svi koji se budu odazvali, moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da postave sva moguća pitanja vezana za aktuelne teme, kao i da će strateg Parnog valjka odgovoriti na sva, a neće se libiti i da priča na temu teorija koje o njemu kruže po društvenim mrežama, koje se između ostalog serviraju sa pojedinih jutjub kanala.

- Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar - rekao je Stanojević, a potom dodao:

- Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima - istakao je trener lidera Superlige Srbije.

Kada i gde će Grobari moći da postavljaju pitanja Aleksandru Stanojeviću, biće naknadno objavljeno.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.