STANOJEVIĆ OBJASNIO SVOJ IZLIV BESA: Asano je morao da odigra bolje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 19:01

STANOJEVIĆ OBJASNIO SVOJ IZLIV BESA: Asano je morao da odigra bolje!

"Parni valjak" se plasirao u osminu finala Kupa Srbije.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan trijumfom (2:1) i prolaskom svog tima u osminu finala Kupa Srbije. Iskusni strateg je posle meča  upitan da prokomentariše izliv besa koji je pokazao prema Takumi Asanu početkom prvog poluvremena kada je Japanac bio sebičan i šutirao je umesto da proigra otvorene saigrače.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kreće Pep Gvardiola u novi pohod na Ligu šampiona sa Mančester Sitijem - i to od večerašnjeg (21.00) meča s Portom, kome će jedan od glavnih aduta na Etihadu biti Marko Grujić. Građani su, naravno, favoriti, kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Porto.

- Morao je da odigra igraču koji je bio sam i da reši to. Ali dobro, ne zameram mu, to je na utakmici, ali sve je to normalno - rekao je Stanojević.

Pre samo tri dana je odigran 163. "večiti" derbi i on je ostavio traga.

- U pojedinim delovima smo bili dosta dobri, u nekim nesigurni. Derbi nas je mnogo iscrpeo, igrači su svi 'na pola' i mnogo je teško igrati tri dana posle derbija. Čestitam mojim igračima, bili su većem delu utakmice dobri - istakao je Aleksandar Stanojević.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.