Poslednje pripreme Parnog valjka pred koncert u Novom Sadu 25. maja

Izvor: NC magazin, 22.Maj.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje pripreme Parnog valjka pred koncert u Novom Sadu 25. maja

Grupa Parni valjak održaće veliki akustični koncert "Bez struje", 25.maja u novosadskom Spensu. U toku su poslednje pripreme. "Koncert u "Spensu" biće jedno intimno veče puno dobre muzike i emocija. Posle samo jedne pesme nestaje i trema i nervoza. Uzbuđeni smo zbog koncerta i drago nam je što će i novosađani konačno moći da uživaju u ovakvoj vrsti našeg koncerta." - izjavio je Aki Rahimovski.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Parni Valjak spreman za koncert Bez struje u Novom Sadu

Izvor: Story, 22.Maj.2012

Pred veliki akustični koncert Bez struje koji će se održati 25.maja u novosadskom Spensu, grupa Parni Valjak završava poslednje pripreme Ono što razlikuje ovaj koncert od prethodno održanog koncerta u Novom Sadu 2010. je to što će novosađani ovog puta uživati u akustičnim verzijama omiljenih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.