Partizanovim blamažama nema kraja: Crno-beli mašili zicere, pa ih stigla kazna iz slobodnjaka u 89! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovim blamažama nema kraja: Crno-beli mašili zicere, pa ih stigla kazna iz slobodnjaka u 89! (VIDEO)

Mladost vodila, Stefan Babović sjajnim golom i asistencijom Grbiću preokrenuo rezultat, ali je domaćin u Lučanima izborio bod - 2:2

Revija promašaja, revija lepih golova i još jedno posrtanje šampiona! Usporen u dragačevskom blatu, umoran od evropske vožnje, Parni valjak je opet stao. Ovoga puta najviše zbog boljke uočene još na početku sezone, a kojoj se ne nazire leka - neefikasnosti. Crno-beli su ponovo razočarali navijače, pošto su u završnoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvog kruga Superlige proćerdali šansu da posle preokreta upišu sva tri boda, na terenu Mladosti, koja je hrabro počela i isto tako završila susret u kome je moglo da bude još pogodaka - 2:2 (1:0).

Činilo se da će goste iz Beograda poraza spasti oporavljeni zamenik kapitena Stefan Babović, efektnim golom i asistencijiom Petru Grbiću poveo je svoj tim ka veloobrtu u drugom poluvremenu, ali je Nebojša Gavrić minut pre kraja iz slobodnog udarca pogodio „malu mrežu“ Živka Živkovića i produbio rezultatsku krizu u Humskoj 1, pošto šampion na polovini prvenstva za najvećim konkurentnom Crvenom zvezdom zaostaje 16 koraka.

Poredak na tabeli posle 15 kola: Crvena zvezda 41 bod, Borac 27, Partizan 25, Čukarički 25, Radnički Niš 25...

Ekipa Ljubinka Drulovića platila je skupu cenu činjenici da je promašila i ono što izgleda više od zicera. Kao da su na treningu, šanse su imali Saša Lukić, Valeri Božinov, Alen Stevanović (dva puta sam pred golmanom), čak u četvrtom minutu nadoknade i rezervista Ivan Šaponjić, ali je ili golman Nemanja Krznarić branio ili je Mladost imala sreće, jer su dva udarca pogodila okvir gola. Uz dosta kretnji Grbića i Stevanovića po teško terenu, favorit je tri dana posle dvoboja sa Bilbaom uspevao da diktira ritam, čak i da preokrene minijaturama svog najboljeg pojedinca večeras, Stefana Babovića, ali...

Šmekerski pogodak i proigravanje Grbića za njegovu minijaturu soloprodorom ispostavili su se nedovoljnim za trijumf, jer ovom Partizanu, koji je nedavno angažovao i psihologa, nedostaje bolja koncentracija. Videlo se to najbolje u završnci meča i još jednom bespotrebnom faulu pred kaznenim prostorom, posle čega je Nebojša Gavrić iz slobodnjaka uhvatio na spavanju do tad vrlo dobrog Živka Živkovića i timu Nenada Milovanovića doneo zasluženi bod.

Mladost je to poravnanje zaslužila i ranije, ne samo zbog silovitog početka meča i načina na kojij je Miloš Lepović kaznio odbranu crno-belih, već i zbog činjenice da je u drugom delu Saša Jovanović promašio zicer u 75, a Živanović u 86. minutu. Nagrada za upornost i otresitost stigla je nešto kasnije, pa su Lučanci  osvojili 18. bod u prvenstvu, nastavili seriju remija, ali posle tri puta po 0:0 ovih 2:2 za njih je kao pobeda.

------------------------------------------------------

MLADOST - PARTIZAN 2:2 (1:0)

/Lepović 10, Gavrić 89 - Babović 49, Grbić 80/


Lučani

Stadion Mladosti

Gledalaca: 2.000

Sudija: Milan Ilić (Ćuprija)

Žuti kartoni: Stanojević, Milosavljević, Jovanović (Mladost), Subić, Petrović, Fabrisio (Partizan)

MLADOST: Krznarić - Pešić, Golemić, Živanović, Lazevski - Stanojević (od 82. Vajan), Gavrić, Lepović - Kitanovski (od 73. Đoković), Milosavljević, Jovanović (od 86. Bajić).

PARTIZAN: Živko Živković - Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić - Petrović, Lukić (od 71. Ninković) - Grbić (od 89. Šaponjić), Babović, Stevanović - Božinov (od 60. Oumaru).

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.