Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 10:31

Parni valjak upalio motore: Po titulu posle sušnih godina

Crno-beli zvanično počeli letnje tempiranje forme

Zvaničnom prozivkom u SC Partizan Teleoptik, održanom osam dana nakon prvog treninga crno-belih u novoj sezoni, vicešampion Srbije je počeo pripreme za predstojeću takmičarsku godinu, a igračima su se uoči treninga obratili predsednik Milorad Vučelić i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Prvi čovek Partizana poželeo je dobrodošlicu igračima istakavši da je upravo ceremonija svečanog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << paljenja motora parnog valjka jedini događaj prilikom kojeg ima tremu.

"Čestitajući vam blistavi niz pobeda koje ste ostvarili i junačku borbu u finalu kupa srbije, istakao bih da očekujem da sediju blistavih rezultata nastavite i u predstojećoj takmičarskoj sezoni. U prethodne dve godine, uprkos zalaganu i trudu, nismo uspeli da stignemo do trofeja i iza nas su dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub pobedama, ali čašu meda niko ne popi, a da je čašom žuči ne zagrči, te smo i sami svesni da su i porazi deo takmičenja. Ipak, nema žaljenja bog sušnih godina, verujem u igrače, da će iskoristiti svoje pravo na borbu i pokazati ga u sva tri takmičenja. I pored teškoća, bitno je da grb Partizana nije potamnio i neće potamniti. Kritike medija, često nezaslužene, ne treba da obeshrabre igrače. Želim vam da date sve od sebe i borite se po meri svojih mogućnosti, ako bude tako onda će nas poslužiti i sreća junačka", rekao je Vučelić u obraćanju igračima.

Na reči predsednika nadovezao se strateg Partizana.

"Grb Partizana je podsticaj, ne teret već oobaveza da sa emocijom u ovoj godini odigramo dobro i da osvojimo jedan od trofeja. Po meni je titula najvažnija, pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu. Biće neophodno mnogo rada i posvećenosti, a ostallo će doći", kazao je Stanojević.

Stručni štab crno-belih povratkom reprezentativaca kompletirao je igrački kadar koji će tempiranje forme 24. jula nastaviti u Sloveniji, a povratak u srpsku prestonicu zakazan je za 9. jul.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Crno-beli motivisani pred nove izazove: Po titulu posle sušnih godina

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021

Predsednik i strateg Partizana optimisti..Zvaničnom prozivkom u SC Partizan Teleoptik, održanom osam dana nakon prvog treninga crno-belih u novoj sezoni, vicešampion Srbije je počeo pripreme za predstojeću takmičarsku godinu, a igračima su se uoči treninga obratili predsednik Milorad Vučelić...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.