Parni valjak triput uzastopno u Sava centru

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Parni valjak" triput uzastopno u Sava centru

Rok grupa "Parni valjak" potvrdila je i treći uzastopni koncert, 10. marta u "Sava centru", piše "Blic". Koncerti se neće razlikovati kad je u pitanju produkcija, ali su moguće manje izmene u repertoaru i sviranje većeg broja pesama što je svakako jedna od prednosti serije uzastopnih koncerata, navode organizatori.

Na sva tri koncerta publika će moći da čuje sve najveće hitove nastale u skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četiri decenije karijere jednog od koncertno najdugovečnijih bendova na prostorima bivše Jugoslavije.

Ulaznice za koncert prodaju se po cenama od 2.050, 2.350, 2.650 i 3.100 dinara.

I za treći koncert uz svaku kupljenu ulaznicu, dobija se jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma "Parnog valjka" - "Stvarno nestvarno“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.