Parni Valjak u Osijeku nakon gotovo sedam godina

Izvor: BalkanRock.com, 30.Mar.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parni Valjak u Osijeku nakon gotovo sedam godina

Parni Valjak, jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih hrvatskih pop – rock sastava napokon dolazi i u Osijek nakon izbivanja od gotovo sedam godina. Bend će koncertno nastupiti 14. travnja s početkom u 20 sati, i to u dvorani Gradski vrt.

Glazbeni je sastav posljednji puta bio u Osijeku u studenom 2011. godine, u sklopu promocije svoga albuma „Stvarno nestvarno”. Nakon tog su albuma izdali >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i album „Nema predaje”. Bend je u svojih 40 godina glazbene karijere izdao 18 studijskih albuma, 5 albuma uživo i 5 kompilacija. Njihovu popularnost dokazuju rasprodani koncerti u rekordnom broju i u drugim zemljama, pa su tako 15. ožujka nastupili u poznatom londonskom klubu „The Grand”.

Koncert je organizirala Agencija Ideš, u suradnji s tvrtkom Tobler d.o.o. Ulaznice se po cijeni od 100 (parter) i 120 kuna (tribina) mogu nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Hotel Waldinger

Lounge Bar Waldinger Portanova

Caffe Bar Pit Line (Gradski vrt)

Caffe Bar Blue Angels

Hotel Lav (Vukovar)

Zara fitnes centar (Vinkovci)

Kavana Katančić (Valpovo)

Hotel Park (Našice)

Film caffe (Đakovo)

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.