Parni Valjak: Akustični koncert 8. i 9. marta!

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2012, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parni Valjak: Akustični koncert 8. i 9. marta!

Grupa Parni valjak izvešće 8. i 9. marta u Sava centru svoje najlepše balade u akustičnoj postavci. Bend koji inače važi za atrakciju sa velikih bina uz glasno ozvučenje, spektakularnu rasvetu, snažne gitarske rifove i punokrvni rok nastup, 1995. godine odlučio se za koncert „bez struje“.

“Učinili smo to po uzoru na tada veoma popularni televizijski serijal „MTV Unplugged“ u kom bendovi nastupaju lišeni svih elektronskih uređaja kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pojačala, efekti ili sintisajzeri. Interesantno, DVD i CD izdanje pod nazivom „Live in ZeKaeM“ do danas je najprodavaniji album Parnog valjka, ali ujedno i najprodavaniji muzički DVD u celom regionu. Tadašnji koncert u Zagrebu bio je povodom obeležavanja 20 godina rada grupe, a njegova ovogodišnja reinkarnacija u Beogradu predstavlja nastojanje da se nadoknadi propušten u protekle dve decenije.” – ističe Rahimovski za Blic, a Hus dodaje:

“Posle onakvog prijema u Beogradu i celoj Srbiji, bili smo naprosto začarani emocijama koje nam je publika pružila. Kao da je celi jedan ciklus bio okončan, bio je to povratak veći i lepši od najluđih nadanja, onaj koji vas menja doživotno. Ipak, počeli smo misliti o “ZeKaeMu” i tome kako bismo voleli da to ponovimo kad-tad još negde, a izbor grada ovoga puta za nas je logičan – rešili smo da to bude baš Beograd”

Parni valjak

Izvor: BLIC

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.