PARNI VALJAK MELJE NEMA STAJANJA: Bakljada Grobara ispred stadiona u Humskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 22:53

"PARNI VALJAK MELJE NEMA STAJANJA": Bakljada Grobara ispred stadiona u Humskoj (FOTO)

Spektakl.

Navijači Partizana priredili su bakljadu ispred stadiona u Humskoj, kojom su poslali poruku podrške i dali vetar u leđa svojim ljubimcima pred start sezone.

Grobari su se okupili u velikom broju podno južne trinine, na platou, kako bi konačno upalili crno-beli parni valjak koji od nedavno krasi taj prostor, ali i da bi pozvali sve one koji vole Partizan da stanu, podrže tim i klub u izazovima u domaćem takmičenju, kao i u evropskim kvalifikacijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Najvernije pristalice crno-belih su priredile spektakularan navijački dekor, u trenutku kada je parni valjak upaljen, nebo nad Humskom je obasjalo stotine baklji, uz prepoznatljive Partizanove pesme.

🔥 🔥Samo jedan klub na svetu celom #parnivaljaknekamelje #jug pic.twitter.com/yqtPBLML3X

— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 26, 2022

Grobari su želeli su na ovaj način poruče da su spremni da stanu uz svoj tim...

BONUS VIDEO: Pogledajte zavodljivi ples smerne srpske teniserke Nine Stojanović
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.