Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘PARNI VALJAK’ MELJE: Dve asistencije Božinova za golove Živkovića i Oumarua (VIDEO)

Na sjajan način je Partizan krenuo u borbu za odbranu titule prvaka Srbije. Posle svega 20 minuta igre crno-beli vode sa 2:0 protiv Metalca.

Prvo je u 15. minutu Babović uposlio Božinova, a ovaj je fenomenalno dodao loptu Andriji Živkoviću koji se driblingom oslobodio čuvara i pogodio mrežu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor:YouTube/Djidjomania)
Samo šest minuta kasnije Božinov je asistirao do Oumarua, a Kameruncu nije bilo teško da po drugi put savlada Belića.
(Izvor: YouTube/pbogdanovic)
The post ‘PARNI VALJAK’ MELJE: Dve asistencije Božinova za golove Živkovića i Oumarua (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAŽENJE: Božinov posle asistencija upisao i gol, Partizan vodi 3:0 (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015

Partizan je u 30. minutu stigao do ubedljive prednosti 3:0, a ponovo je glavni akter bio Valeri Božinov.. . Bugarin je posle dve asistencije “upisao” i pogodak. Živković je centrirao, Brašanac je glavom loptu spustio u peterac, a Božinov je postigao treći gol za crno-bele. “Parni valjak”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.