Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 10:10

Osnivač "Parnog valjka", za Tanjug: Veoma je teško bez Akija Rahimovskog

Regionalni pop rok bend "Parni Valjak" otvorio je sinoć 13. izdanje Arsenal festa u Kragujevcu, a specijalno za Tanjug, osnivač grupe Husein Hasanefendić Hus je istakao da je veoma teško nastaviti dalje bez originalnog pevača Akija Rahimovskog. Prvo veče domaćeg i međunarodnog rok festivala, bend iz Hrvatske predstavio se prvi put sa novim pevačem Igorom Drvenkarom, na Main Stage-u, dakle premijerno bez nažalost preminulog frontmena Akija Rahimovskog, te su pružili punih sat i po vremeplova kroz karijeru dugu skoro 50 godina, budući da su osnovani 1975. u Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Euforija uz Parni valjak, Joker Out i Buč Kesidi na otvaranju Arsenal festa 13

Izvor: Blic, 29.Jun.2023

Trinaesto izdanje kragujevačkog Arsenal festa u prostoru Kneževog arsenala započelo je u euforičnoj atmosferi nastupima Parnog valjka, sastava Joker Out i Buč Kesidi i repera Đorđa na Main Stageu, a žurka je do sitnih sati potrajala i na Gardenu i Explosive DJ bini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.