Objavljen datum i mesto sahrane Akija Rahimovskog

Izvor: B92, 24.Jan.2022, 18:23

Objavljen datum i mesto sahrane Akija Rahimovskog

Aki Rahimovski je preminuo 22. januara u 67. godini, a pozlilo mu je dok se šetao sa suprugom i ćerkom, Aki će biti sahranjen u Zagrebu, a detalje o poslednjem ispraćaju danas su izneli članovi grupe Parni valjak.

Pevač grupe Parni valjak preminuo je ove subote u 67. godini, a njegova iznenadna smrt bila je šok za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegove najmilije, ali i vernu publiku koja je sa nestrpljenjem očekivala veliku povratničku turneju benda.

Poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog biće održan u četvrtak, 27. januara u 15 časova na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

S obzirom na aktuelne epidemiološke mjere, uprava benda Parni valjak moli sve koji su voljeli Akija i žele mu odati počast da to učine od utorka, 25. januara na Zdencu života ispred zagrebačkog HNK, gdje će biti moguće je doneti cveće i zapaliti sveće u znak sećanja na ovog jedinstvenog i velikog muzičara.

Svečana komemoracija biće održana u petak, 28. januara u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNAT DATUM SAHRANE AKIJA RAHIMOVSKOG Članovi "Parnog valjka" otkrili detalje, evo gde će pevač počivati

Izvor: Blic, 24.Jan.2022

Pevač grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski preminuo je u subotu u 67. godini i njegova iznenadna smrt bila je šok za njegove najbliže, ali i vernu publiku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.