Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2020, 09:14

LUDI TIKET, ponedeljak, 286.736 dinara: Osam ishoda, tačno u glavu

Verovao je čak i da će Voša savladati Parni valjak

Šta mislite, koliko je igrača verovalo u pad Parnog valjka pred Lalama, koliko nas je gađalo X na meču Lokomotiva Moskva – Zenit? Svakako ne puno, ne previše da bi rekli kako su ovakve bravure serijski vezivane na tiketima. Međutim, igrač s veba baš to je učinio. Pogodio je osam parova, odigrao za moćnu kvotu, 2.606,70, što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prošlo.

Uostalom, pogledajte sami koliko je dobrih pojedinačnih kvota stavljeno na tiket, pa samo zamislite kako bi se ovaj maher opario da je uložio nešto više od 100 dinara. Nema veze, jer ni ovako nije loše pošto mu je od MOZZART kladionice na naplatu leglo 286.736 dinara. Primećujete, dobitak je veći od jednostavno sračunatog dobitka koji se dobija na konto proizvoda ulate s pogođenom kvotom. Doneli smo odluku, obećali, pa je red da svakog igrača koji to po pravilima zaslužuje nagradimo BONUS BENEFITOM. U konkretnom slučaju on iznosi 26.067 dinara. To iznosi 10 procenata više u odnosu na standarno očekivan dobitak. Čestitamo, jer pobeda se u MOZZART svetu najviše ceni.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.