Još 500 ulaznica za ljude iz unutrašnjosti Srbije na dan koncerta Parnog Valjka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 500 ulaznica za ljude iz unutrašnjosti Srbije na dan koncerta Parnog Valjka

U subotu 24. juna na biletarnici stadiona Tašmajda.

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, "Parni Valjak" će u subotu, 24. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan održati trosatni koncertni spektakl.

Organizator koncerta Parnog Valjka je zbog velikog interesovanja ljudi iz unutrašnjosti Srbije, a koji nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili u mogućnosti da kupe ulaznice za koncert u svom mestu, izdvojio 500 ulaznica, koje će moći da se kupe samo na dan koncerta, 24. juna na biletarnici stadiona Tašmajdan počev od 12h.

Koncert počinje u 21h, a kapije stadiona će biti otvorene već od 19.20h. Organizator preporučuje posetiocima da dođu ranije, kako bi se izbegla gužva na ulazima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.