EKSPRES VALJAK U PUNOJ BRZINI: Sadik NOKAUTIRAO igrače Javora, Suma DOKRAJČIO - Partizan vodi 3:0 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 20:58

EKSPRES VALJAK U PUNOJ BRZINI: Sadik NOKAUTIRAO igrače Javora, Suma DOKRAJČIO - Partizan vodi 3:0 (VIDEO)

Napadač crno-belih nastavlja da blista.

Fudbaleri PArtizana ekspresno su došli do ubedljive prednosti protiv Javora iz Ivanjice od 2:0.

Mrežu Ivanjičana načeo je Umar Sadik, iskoristivši konfuziju u odbrani gostiju iz blizine je postigao vodeći gol u 14. minutu za Parni valjak.

Posle samo četiri minuta, Sadik se opet upisao u strelce. Lopta je bila ubačena duboko u kazneni prostor, kardinalno je pogrešio golman Javora, pa je Nigerijac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskoristio poklon na najbolji način i duplirao prednost Miloševićevog tima.

Nije prošlo ni sedam minuta, a Sejduba Suma je postigao novi, treći pogodak za Partizan. Odlično je Gvinejac skočio u šesnaestercu i udarcem glavom srušio sve snove Javora da mogu da se vrate u život.

Crno-beli su posle ovakvog početka na najboljem putu da zabeleže nova tri boda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.