Domišljato, novo, drugačije! Eksplozija Parnog valjka!

Izvor: JavneVesti.com, 26.Nov.2013, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domišljato, novo, drugačije! Eksplozija Parnog valjka!

Za sve one koji su se tek sada uključili ponavljamo da i dalje traje drama poznatog hrvatskog benda Parnog valjka koji je od sinoćnjeg nastupa zatočen na pozornici zbog dojave o eksplozivnoj napravi. Naime članovi benda već 13 sati sviraju jednu te istu pjesmu i to zato što je nepoznati muškarac dojavio da će bomba eksplodirati samo ukoliko prestanu svirati. Evo publika je uspešno evakuirana, no ne i sam bend. 

Ovo je pre par dana bila udarna vest koju ste mogli da ispratite na vašim malim TV prijemnicima, ali ne boj te se! Vaši omiljeni muzičari nisu u opasnosti!To je bio samo jedan volšebni trik njihovog menadžera, gospodina Hulpića, kako bi pažnju usmerio i ne bi li svetla ponovo pala, na ove, pa možda pomalo zaboravljene velikane.

A zbog čega sva ta buka? Pa vremenom su se članovima grupe istanjili živci, pa su odlučili da snime pesmu i ovaj veoma interesantan spot pod istoimenim nazivom. Zaista inovativno, a u celoj ideji dosta im je pomogla kreativna ekipa Gitak TV-a. Mada kada poslušate numeru, shvatićete da je ona toliko dobra da cela ova fama zbilja nije morala da se diže. Sama skladba i stari šmeker Aki, sigurni smo, našli bi put do srca vernih obožavalaca i bez pomoći marketinga.

No, nema veze. Sada kada ste odahnuli i kada znate da su momci dobro, poslušajte i pogledajte spot za pesmu "Tanki živci"!
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.