Baš valja ovaj Parni valjak! Leonardo pogodio i pakovao, Đurđević raspucan (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš valja ovaj Parni valjak! Leonardo pogodio i pakovao, Đurđević raspucan (VIDEO)

Ubedljivi crno-beli protiv ukrajinskog prvoligaša - 4:0

Bliži se početak prolećnog dela sezone, a Partizan deluje sve rastrčanije i raspucanije. Ekipa Marka Nikolića pregazila je ukrajinskog prvoligaša Zirku sa 4:0 u utakmici koju je obeležio Brazilac Leonardo, trostruki asistent i strelac drugog gola crno-belih na ovom meču.

Brazilcu je ovo bio prvenac na pripremama, ali i najava ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pravu formu baš sada kada se bliži nastavak prvenstvene trke. Pored njega, meč su obeležili Uroš Đurđević i Marko Janković, koji su pokazali da će biti ozbiljan problem za superligaške.

Od Zirke se moža očekivalo više, ali Parni valjak Ukrajincima nijednog trenutka nije dao da dišu, konstantno je napadao, stvarao prilike pred golom protivnika, a da je fizička forma sve bliža vrhuncu bilo je jasno u drugom poluvremenu, kada rival više trkački nije mogao da odgovori srpskom vicešampionu.

Uskoro opširnije...




Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.