BESPLATNI KONCERTI: Parni Valjak, S.A.R.S...

Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATNI KONCERTI: Parni Valjak, S.A.R.S...

Organizatori manifestacije "Bečej noći" 15. juna otkrili satnicu!

Najatraktivnijim muzičkim programom do sada, organizatori manifestacije "Bečej noću" veruju da će ove godine prevazići posetu sada već tradicionalne manifestacije, koja već treću godinu zaredom okuplja ne samo Bečejce, već i sve goste najšarmantnijeg grada Bačke.

Program je i ovoga puta osmišljen sa idejom da na Trgu oslobođenja okupi celu porodicu.

U subotu, 15. juna sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 18 časova najmlađi će uživati u sladoledima i programu koji je za njih pripremio hor "Čarolija" predvođen Tijanom Dapčević.

U 19.20 sve prisutne razigraće Dejan Cukić i Spori ritam, a premijerno će uživo biti izvedena i himna manifestacije, pesma "Bečej noću" Eve Braun, koju je Dejan Cukić posebno za ovu priliku snimio sa glumicom Jelenom Gavrilović.

U 20.15 veseli gosti iz Mađarske, ska atrakcija LB 27, izvešće svoje najveće hitove, a u 21.45, posle dugo čekanja, Parni valjak će konačno izaći pred bečejsku publiku.

Veče će zaokružiti nastup grupe S.A.R.S, trenutno najaktivnijeg benda u regionu.

Glavni program odigraće se u subotu, 15. juna, a u festivalsku atmosferu Bečejce će uvesti Deca loših muzičara koncertom koji će prirediti na platou ispred ETŠ-a (14. jun, 22h)

Ulaz na manifestaciju je besplatan!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.