Aleksandar Stanojević: Partizan nije u krizi

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Stanojević: Partizan nije u krizi

Još jednom su Partizanovi fudbaleri potvrdili tezu da su majstori. Da uprskaju! Od „gotove” utakmice sredinom prvog poluvremena načinili su „podvig” i Slobodi Point Sevojnu darivali pobedu za otvaranje novog stadiona.
Tri boda prosuta u Užicu otvorila su Pandorinu kutiju iz koje su iskočile slabosti rekonstruisanog tima, a na dnu je ostala samo nada da će manjkavosti po pitanju karaktera, ambicioznosti, trčanja i smislenih akcija popraviti do četvrtka kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Parni valjak nema pravo na grešku, jer bi eliminacija od Šamrok roversa potresla klub iz temelja.
- Može da se desi da jednom imamo vođstvo i ne sačuvamo ga, ali kad se to ponovi četiri puta onda je jasno da je po sredi problem. Svi moramo da se zamislimo kako bismo ga rešili – podseća trener Aleksandar Stanojević da su njegovi puleni prvi poentirali u oba susreta sa Genkom, na gostovanju u Republici Irskoj i kraj Đetinje, a stigli samo do dva „mršava” remija.
- Poraz u drugom kolu prvenstva okarakterisali ste rečima da „nije slučajan”. Na šta ste konkretno mislili?
- Osećaju se posledice tektonskih promena u ekipi. Fali nam sinhronizacija, uigranost, jer smo doveli 15 novih igrača i jasno je da su usled toga oscilacije neminovnost.
Da li je Partizan u krizi?
- Nema elemenata za takvu kvalifikaciju! Ne bežim od ocene da smo igrali loše, ali nas protivnik nije „gazio” 90 minuta i stvarao nam šanse sve vreme. Pre će biti da smo izgubili zbog individualnih i(li) grupnih grešaka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Аleksandar Stanojević: Partizan nije u krizi

Izvor: Utakmica.rs, 22.Avg.2011

Zurnal.rs: Još jednom su Partizanovi fudbaleri potvrdili tezu da su majstori. Da uprskaju! Od "gotove" utakmice sredinom prvog poluvremena načinili su "podvig" i Slobodi Point Sevojnu darivali pobedu za otvaranje novog stadiona. Tri boda prosuta u Užicu otvorila su Pandorinu kutiju iz koje su..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.