Aki Rahimovski imao moždani udar

Izvor: B92, 09.Apr.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aki Rahimovski imao moždani udar

Frontmen "Parnog valjka" Aki Rahimovski (62) doživio je lakši moždani udar.

Kako se navodi u saopštenju na zvaničnim stranicama "Parnog valjka" na Fejsbuku i Instagramu, Rahimovski se sada "oseća bolje".

Bend je, međutim, otkazao sve koncerte do daljnjeg.

"Aki Rahimovski imao je lakši moždani udar i, iako se već sada oseća bolje, treba neko vreme usporiti i usredsrediti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvatamo svoj posao i ne bismo želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da razočaramo hiljade vas, koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje sada je na prvom mestu", navodi se u poruci.

List 24 sata navodi da im je Rahimovski, po izlasku iz bolnice, rekao da je dobro.

"Nije ništa strašno", dodao je pevač.

Njegov kolega iz benda Huseina Hasanefendić Hus (64) potvrdio je za list da Rahimovski nije životno ugrožen.

"Imao je lakši moždani udar. Sada se oporavlja kod kuće. Ipak, odlučili smo 'povući ručnu' i do daljnjeg otkazati sve koncerte", naglasio je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aki Rahimovski imao lakši moždani udar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2018

Frontmen "Parnog valjka" Aki Rahimovski (62) doživeo je lakši moždani udar...Kako se navodi u saopštenju na zvaničnim stranicama "Parnog valjka" na Fejsbuku i Instagramu, Rahimovski se sada "oseća bolje"...Bend je, međutim, otkazao sve koncerte do daljnjeg..."Aki Rahimovski imao je lakši moždani...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.