Zvezdin kvartet u ulozi manekena pred put u Pariz (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin kvartet u ulozi manekena pred put u Pariz (video)

Specijalno za Ligu šampiona...

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za put u Pariz, gde će u sredu od 19 časova gostovati Pari Sen Žermenu, u meču drugog kola Lige šampiona.

Pripreme se obavljaju na više nivoa, a velika pažnja posvećena je i odelima koja će šampioni Srbije nositi na gostovanjima u Ligi šampiona, počev od Pariza.

Na Zvezda TV-u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ta odela i predstavljena, a u ulozi manekena bio je kvartet Vujadin Savić, Miloš Degenek, Marko Gobeljić i Branko Jovičić.

U prilogu pogledajte kako je to izgledalo.


Pogledaj vesti o: Pariz,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEJMAR FENOMEN: Francuski mediji veličaju Brazilca pred gostovanje Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018

U osam prvenstvenih mečeva već postigao sedam pogodaka. Mediji u Parizu traže od “svetaca” da se dokažu i u Ligi šampiona OD STALNOG DOPISNIKA “PARIZ” GOSTOVANjE Crvene zvezde u Parizu dolazi u nezgodnom trenutku za crveno-bele, kada odvašnja javnost od nezaustavljivog...

Nastavak na Večernje novosti...

LEGENDA ZVEZDE STRAHUJE OD PARKA PRINČEVA: Plašim se da nas ne NATRPAJU u Parizu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018

Crveno-beli gostuju Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona...Vladimir Cvetković zajedno sa Draganom Džajićem najzaslužniji je što je Crvena zvezda na ulasku u poslednju deceniju 20. veka došla na krov Evrope. Posle 26 godina crveno-beli su ponovo uspeli da se plsiraju u elitno takmičenje i već osvoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.