Zbog radova, nekoliko niških naselja sutra bez vode, Bulevar Nemanjića, Vojvode Putnika, Gornja Vrežina, Niška Banja..

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jun.2023, 19:09

Zbog radova, nekoliko niških naselja sutra bez vode, Bulevar Nemanjića, Vojvode Putnika, Gornja Vrežina, Niška Banja..

U četvrtak 29.6.2023. planiraju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Blagoja Parovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulicama: Blagoja Parovića, Branka Krsmanovića, Pariske komune i u delu Bulevara Nemanjića, sa tržnim centrom “Lidl“ na tom prostoru.

Takođe planiraju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vojvode Putnika. Zbog tehnološkog postupka prilikom intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u ulici Vojvode Putnika, na prostoru od Apelacionog suda do gornjeg kružnog toka, i moguć prekid u okolnim ulicama.

U Gornjoj Vrežini, vode neće biti od 8 do 15 časova.

Niška Banja: U ulici Kraljevića Marka, zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Kraljevića Marka, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.