Završena zamena toplovodnih cevi u okviru rekonstrukcije u ulici Pariske komune u Nišu - stanovi od jutros topli

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Mar.2024, 15:04

Završena zamena toplovodnih cevi u okviru rekonstrukcije u ulici Pariske komune u Nišu - stanovi od jutros topli

Gradska Toplana je uspešno realizovala zamenu toplovodnih cevi DN 300 u dužini od impresivnih 40km, kao deo projekta rekonstrukcije ulice Pariske komune.

Radovi su završeni u rekordnom roku, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima koji su omogućili neometano izvođenje radova. Planirana rekonstrukcija dela toplovoda bila je predviđena za jun ove godine, nakon završetka grejne sezone.

Tokom jučerašnjeg dana, u opštini Medijana, došlo je do obustave >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << isporuke toplotne energije od 19 do 22 sata, što je zahvatilo određeni broj korisnika. Razlog obustave bio je neophodan rad na izmeni toplovodnih cevi, koji je trajao tokom čitave noći. Zahvaljujući efikasnosti i predanosti radnika, već ujutru su stanovi korisnika ponovo bili zagrejani.

Danas je isporuka toplotne energije normalizovana i odvija se bez problema, čime je otklonjen svaki mogući uticaj na kvalitet grejanja. Ova uspešna zamena toplovodnih cevi predstavlja korak napred ka unapređenju infrastrukture i osiguravanju stabilnog snabdevanja toplotnom energijom za građane opštine Medijana.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.