Zasenio Đokovića, pa cilja zlato u Parizu

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 14:12

Zasenio Đokovića, pa cilja zlato u Parizu

Mladi italijanski teniser Janik Siner je na sjajan način okončao ovu tenisku sezonu, jer je sa svojom reprezentacijom osvojio Dejvis kup.

Oni su na putu do čuvene "salatare" eliminisali i Srbiju u polufinalu, posle preokreta na meču protiv Novaka Đokovića.

Ovo je samo početak njihovih duela koji nam slede u narednoj sezoni, a izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će sa istim ambicijama ući u sledeću godinu.

Siner su 2024. godini ima razne ciljeve, ali je prema rečima njegovog trenera Darena Kejhila izdvaja jedan.

"Olimpijske igre u Parizu su apsolutni prioritet. Janik obožava da igra za Italiju. Takođe pokušaćemo da dođemo do gren slem titule, ali to uopšte ne želimo da stavljamo kao obavezu“, istakao je trener Janika Sinera.

Siner je u poslednjem meču na ATP turu u ovoj sezoni poražen od Novaka Đokovića u finalu završnog mastersa u Torinu.

"Nisam uopšte iznenađen partijama Janika u poslednje vreme. Najbolje kod njega je što ima mnogo prostora za napredak i zato je rad sa njim izuzetno zabavan. Odlično razume igra, bolje poznaje svoje telo i što je najvažnije sluša“, rekao je Kejhil.

S obzirom kakav je imao finiš ove sezone sigurno da je Novak Đoković dobio još jednog rivala u narednoj sezoni, koji će uz Karlosa Alkarasa biti Novakovi glavni protivnici za najznačajnije trofeje u 2024. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Olimpijske igre,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zasjenio Đokovića, pa cilja zlato u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2023

​Mladi italijanski teniser Janik Siner je na sjajan način okončao ovu tenisku sezonu, jer je sa svojom reprezentacijom osvojio Dejvis kup.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.