Izvor: Blic, 12.Dec.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZEMLJAK, PA JOŠ PREDSEDNIK!" Srbin iz Bora blokirao saobraćaj na pariskom trgu da bi se pozdravio sa Vučićem (VIDEO)

Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsednik davao izjavu medijima pred odlazak na svečani ručak, koji šefovima država i vlada francuski predsednik Emanuel Makron priređuje u Jelisejskoj palati.

"Naš čovek" u Parizu najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Vučiću mahnuo iz kamiona, a kada mu je Vučić uzvratio, stao je, izleteo iz kamiona i pozdravio se sa njim.

Francuski bezbednjaci, dodeljeni predsedniku Srbije tokom boravka u Parizu, na Samitu o klimi, s malom nervozom su ispratili scenu.

Srpski poredsednik prisustvuje ručku, ali i konferenciji o klimi kao jedini predstavnik zemalja Zapadnog Balkana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.