Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN POSAO: Verati veran Parižanima

Nekoliko dana nakon trenera Lorana Blana, saradnju sa “svecima” produžio je i 23-godišnji italijanski fudbaler Marko Verati.

Naime, mladi vezista je produžio ugovor za godinu dana tako da će u klubu ostati do 30. juna 2020.
– Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom. Želeo bih da se zahvalim klubu na poverenju koje sam dobio od dolaska. Volim grad Pariz i volim ovaj klub. Nastaviću >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da dajem sve od sebe, zajedno sa svojim saigračima, kako bismo doneli sreću i uspeh našim navijačima i kako bismo napravili naš tim najboljim u Evropi – izjavio je Verati.
Verati je prešao u PSŽ još 2012. iz Peskare, a za ovaj klub zabeležio je 155 mečeva, uključujući 28 u Ligi Šampiona.
Marko Verati je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi. Mi smo oduševljeni kad vidimo da svake godine ovaj igrač prikazuje želju, i za klub i za navijače, i da veruje u projekat Pari Sen Žermena. Ja sam veoma ponosan i posebno želim da istaknem koliko je bitno imati ga u klubu. Marko je idol publike. Ova jaka veza uzajamnog poverenja koje postoji između našeg kluba i Marka će trajati još mnogo godina – dodao je Naser Al Kelaifi, predsednik i direktor Parižana.
Pripremio: Danilo Adžić

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.