Izvor: Beta, 12.Nov.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u Parizu poručio Makronu: 'Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici'

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u poseti Francuskoj, zahvalio je svom francuskom kolegi Emanuelu Makronu na dobrodošlici.Ispod fotografije Vučića i Makrona na nalogu "buducnostsrbijeav" na Instagramu piše: "Dragi prijatelju @emmanuelmacron hvala na srdačnoj dobrodošlici", a dalje i da "predsednik Vučić prisustvuje večeri koju je predsednik Francuske Republike @emmanuelmacron priredio za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija".Tokom trodnevnog boravka u Parizu, saopštio je ranije njegov kabinet, Vučić će se u utorak sastati s Makronom i prisustvovati otvaranju Drugog pariskog foruma o miru.Vučić će učestvovati i u razgovoru o 75 godina Ujedinjenih nacija i na panelu "Mišljenja mladih o multilateralizmu", u okviru 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska i sastaće se s generalnom direktorkom Uneska Odre Azule i održati govor na 40. zasedanju Generalne konferencije Uneska.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić u Parizu poručio Makronu: Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici

Izvor: Danas, 12.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je od večeras u Parizu, zahvalio je svom francuskom kolegi Emanuelu Makronu na dobrodošlici. Članak Vučić u Parizu poručio Makronu: Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.