Više od 70 Srba zaglavljeno na aerodromu u Parizu; Umorni smo, iscprljeni FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 70 Srba "zaglavljeno" na aerodromu u Parizu; "Umorni smo, iscprljeni" FOTO

Nekoliko desetina Srba "zaglavljeno" je na aerodromu Bove u Parizu već 13 sati, objavljeno je sa Fejsbuk stranici Svi Srbi u Parizu.

Naime, sinoć oko 21 sat trebalo je iz Pariza da polete za Beograd. Međutim, prema navodima objavljenim na toj grupi, avion se uopšte nije pojavio.

- Umorni smo, iscprljeni, a uopšte nema naznaka da će uskoro biti leta za Beograd. Na aerodrom smo došli juče oko 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sati, a oko 21 je trebalo da poletimo. Međutim, rekli su nam da je zbog nevremena avion sleteo u Lil. Ovde se uopšte nije pojavio - kaže jedan od putnika u pstu objavljenom na toj grupi.

Na aerodromu, dodaje se, ima puno dece i starih. Za pomoć su se obratili i ambasadi i navode da je "kompanija navodno prenela ambasadi da nam je obezbeđen smeštaj, ali to nije tačno".

Jednoj ženi je pozlilo, piše i dodaje se da je na aerodromu haos zbog čekanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Više od 70 Srba "zarobljeno" na aerodromu u Parizu: Let za Beograd čekaju 13 sati

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jul.2019

Više od 70 Srba zarobljeno je na Aerodromu Bove u Parizu, odakle je još sinoć u 21 sat trebalo da polete za Beograd. Međutim, avion se uopšte nije pojavio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.