Petak, 26.07.2019.

10:18

Više od 70 Srba "zaglavljeno" na aerodromu u Parizu; "Umorni smo, iscprljeni" FOTO

Nekoliko desetina Srba "zaglavljeno" je na aerodromu Bove u Parizu već 13 sati, objavljeno je sa Fejsbuk stranici Svi Srbi u Parizu.

Izvor: B92

Više od 70 Srba
Ilustracija: Deposit photos/Tzido

Naime, sinoć oko 21 sat trebalo je iz Pariza da polete za Beograd. Međutim, prema navodima objavljenim na toj grupi, avion se uopšte nije pojavio.

- Umorni smo, iscprljeni, a uopšte nema naznaka da će uskoro biti leta za Beograd. Na aerodrom smo došli juče oko 18 sati, a oko 21 je trebalo da poletimo. Međutim, rekli su nam da je zbog nevremena avion sleteo u Lil. Ovde se uopšte nije pojavio - kaže jedan od putnika u pstu objavljenom na toj grupi.

Na aerodromu, dodaje se, ima puno dece i starih. Za pomoć su se obratili i ambasadi i navode da je "kompanija navodno prenela ambasadi da nam je obezbeđen smeštaj, ali to nije tačno".

Jednoj ženi je pozlilo, piše i dodaje se da je na aerodromu haos zbog čekanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: