VODI IH I U PARIZU: Dejan Udovičić ostaje selektor SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 12:24

VODI IH I U PARIZU: Dejan Udovičić ostaje selektor SAD

Biće punu deceniju sa Amerima.

Nekadašnji selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić ostaće selektor selekcije Sjedinjenih Američkih Država do Olimpijskih igara u Prizu 2024. Udovičić je selektor SAD postoa 2013. posle osvajanja bronzane medalje sa Srbijom na Olimpijskim igrama u Londonu.

Amerikanci su u Tokiju ove godine ispali u četvrtfinalu od Španije i zauzeli su šesto mesto, dok su u Rio De Žaneiru bili 10. Cilj im je da u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostvare bolji plasman nego u Tokiju.

🚨NEWS ALERT🚨

Men's National Team Head Coach, Dejan Udovicic's contract with USA Water Polo has been extended! Coach U will be leading the Men's team to Paris 2024!

Welcome back @WPcoachU! pic.twitter.com/hSemqs37Wa

— USA Water Polo (@USAWP) December 7, 2021

 - Mislim da je pred reprezentacijom mnogo uspešnih godina - rekao je Dejan Udovičić pošto je postignut dogovor o produžetku saradnje.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.