Učite od najboljih: Modni saveti iz Pariza

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Sep.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učite od najboljih: Modni saveti iz Pariza

Sigurno ste već čule hvalospeve o Parižankama i njihovu stilu – one su uvek šik i elegantne, nikada ni u čemu ne preteruju i uvek deluju kao da se ne trude oko izgleda, a opet lepotom oduzimaju dah. U čemu je tajna?

U knjizi “Kako da budete Parižanka gde god da ste” četiri glamurozne autorke otkrivaju koja je tajna pariskog šika i kako se on može naučiti i primeniti u životu.

Iako knjiga >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << obiluje mnogim korisnim savetima o eleganciji i načinu odevanja, ponašanja i življenja, najviše se iskristalisalo osam pravila, odnosno zabrana. Reč je o stvarima koje nikako ne biste smeli imati u ormaru ako želite biti pariski elegantni.

1. Cipele s potpeticom koje nisu ni visoke, a ni ravne. Odlučite se!

2. Odeća s vidljivim brendovima. Niste hodajuća reklama!

3. Odeća od veštačkih materijala poput najlona, poliestera ili viskoze. U njoj se brzo znojite i ne osećate prijatno.

4. Donji deo trenerke. To smete nositi samo u teretanu ili na trčanje.

5. Farmerke sa šljokicama, rupicama i sličnim ukrasima. Niste u Bolivudu!

6. Uggsice. Da, udobne su, ali nisu nimalo lepe ni elegantne.

7. Top koji otkriva pupak. Imate li 15 godina?

8. Imitaciju dizajnerske torbe. Ako sebi ne možete priuštiti pravu dizajnersku torbu, kupite onu koju možete. Nema ništa tužnije od imitacije koja ukazuje na veliku nesigurnost.

Izvor: tportal.hr, M. G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.