Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Nov.2023, 15:38

U Parizu predstavljen EXPO 2027 Beograd

PARIZ – Generalnoj skupštini Međunarodnog biroa za izložbe predstavljeno šta je urađeno a šte će tek biti povodom međunarodne izložbe Generalni direktor preduzeća “EXPO 2027 Beograd” Dušan Borovčanin predstavio je danas na 173. Generalnoj skupštini Međunarodnog biroa za izložbe (BIE) u Parizu izveštaj o pripremama Srbije za specijalizovanu izložbu, kao i identitet “EXPO 2027”. – Kao jedinstvena […]
Vest U Parizu predstavljen EXPO 2027 Beograd objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Predstavljen novi logo Ekspa 2027. u Beogradu: Gradnja kompleksa kreće do kraja 2023.

Izvor: Blic, 28.Nov.2023

Generani direktor preduzeća "Ekspo 2027 Beograd" Dušan Borovčanin predstavio je danas na 173. Generalnoj skupštini Međunarodnog biroa za izložbe (BIE) u Parizu izveštaj o pripremama Srbije za specilizovanu izložbu Ekspo, kao i novi identitet - logo "Ekspa 2027".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.