U Parizu opljačkan stan ruskog oligarha, ukradeni predmeti vredni 500.000 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2020, 18:52

U Parizu opljačkan stan ruskog oligarha, ukradeni predmeti vredni 500.000 evra

Luksuzan stan ruskog oligarha Nikolaja Sarkisova u Parizu opljačkan je krajem prošle nedelje i ukradeni su predmeti vredni više od 500.000 evra, saopštili su danas izvori bliski pravosuđu.

Žrtva je milijarder Sarkisov (52) koji je sa bratom osnovao jednu od najvećih ruskih osiguravajućih kompanija RESO.

Pljačku je prijavio sused zgrade u otmenom zapadnom delu Pariza, koji je primetio da su otvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vrata stana od 600 kvadratnih metara, preneli su francuski mediji.

Iz stana su nestali satovi, bunde, nakit, luksuzna kožna galanterja, bronzane statue. Vrednost ukradenih predmeti procenjena je na više od 500.000 evra, rekli su izvori bliski pravosuđu.

Sarkisov, koji je trenutno na Azurnoj obali, još treba da napravi inventar ukradenih predmeta, tako da bi iznos mogao da bude veći.

Tužilaštvo u Parizu otvorilo je istragu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.