Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 09:43

U Parizu i Rimu veruju da će biti tenisa u septembru

Čelnici Rolan Garosa sigurni da će se igrati

Teniska sezona još nije propala. Neće biti ove godine Vimbldona, ali što se tiče preostala dva grend slem turnira, nade da će se održati još postoje.

Štaviše, na Rolan Garosu su ubeđeni da će turnira biti. I to sa publikom! Prema prvobitnom kalendaru, Otvoreno prvenstvo Francuske je trebalo juče da počne, ali je odloženo zbog pandemije virusa korona. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Novi termin je od 20. septembra do 4. oktobra.

I u Parizu su ubeđeni da će tih dana majstori sa reketima biti na terenima Rolan Garos kompleksa.

Izbegli smo najgore, nismo otkazali turnir. Odložili smo ga samo za nekoliko meseci. Najvažnije je da će se turnir, najvažniji na šljaci, održati“, rekao je Bernard Žudičeli, predsednik Teniske federacije Francuske.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nisu samo u Gradu svetlosti sigurni da će se teniska sezona nastaviti. Istu zamisao imaju i u Rimu. U Večnom gradu se igra jedan od mastersa na šljaci, ove godine je morao da bude odložen, ali u Italiji veruju da će se naći kasniji termin da se takmičenje ipak održi.

Čelnici turnira su objavili saopštenje za navijače, u kojem kažu:

Hipoteza je da bi turnir mogao da se održi u septembru, ali moramo da sačekamo da vidimo zdravstvenu situaciju pre nego što budemo sigurni u to. Nadamo se da ćete i vi biti sa nama, da navijate, da gledate vaše omiljene igrače“, stoji u saopštenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Masters u Rimu trebalo je da se igra od 10. do 17. maja.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.