TRAŽIĆEMO VAS OD PARIZA DO PRIŠTINE: Srbi odgovorili Albancima koji su pretili Vlahoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 11:26

TRAŽIĆEMO VAS OD PARIZA DO PRIŠTINE: Srbi odgovorili Albancima koji su pretili Vlahoviću (FOTO)

Digla se velika prašima.

Dušan Vlahović je i ovoga leta u centru pažnje. Iako ima ugovor sa Juventusom mnogi klubovi se interesuju za ubojitog golgetera.

Srpski fudbaler na meti je nekoliko evropskih velikana, ali i dalje je zvanično igrač torinskog Juventusa. Da li će tako i ostati videćemo do kraja leta, a jedan od klubova koji figurira kao njegov naredni je i francuski Pari Sen Žermen.

Dok čelnici ovog tima žele da vide Srbina u Parizu, albanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači uputili su mu jezive pretnje.

Ubrzo je stigao odgovor i to od strane srpskih navijača francuskog giganta. Na Fejsbuk stranici "Svi Srbi u Parizu" osvanula je fotografija sa porukom na francuskom jeziku

Des supporters du PSG ne veulent pas de Dusan Vlahovic. ❌🔴🔵

🗣️ « Vlahovic à Paris, on te coupe tes 3 doigts. »

L’attaquant serbe est accusé, par certains, d’ultra-nationaliste après avoir porté ce t-shirt où figure une carte de la Serbie qui inclut le Kosovo. 🇷🇸🇽🇰

On voit… pic.twitter.com/nNix7ZDrXD

— Instant Foot ⚽️ (@lnstantFoot) July 16, 2023

- Od Pariza do Prištine mi ćemo vas tražiti! Na kolena pred Srbe! - stoji na fotografiji, a u objašnjenju se navodi:

- Poruka ispred stadiona Parka prinčeva u Parizu kao odgovor na pretnju srpskom fudbaleru Dušanu Vlahoviću. Podsećamo da je pre nekoliko dana na istom mestu osvanuo transparent "Vlahović u Parizu, isećićemo ti prste. Od Pariza do Prištine: Kosmopolite i ponosni".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.