Izvor: Tech-Lifestyle.com, 28.Jun.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEMA MESECA: Najveći do sad

vaj turnir će biti drugačiji od ostalih zbog dve stvari. Prvi put ikada, učestvovaće 24 reprezentacije, pa će svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu imati mnogo više mečeva za uživanje. Takođe, za ovo prvenstvo će biti primenjene do sada nezapamćene mere obezbeđenja jer su i dalje sveža sećanja na terorističke napade u Parizu prošlog novembra.
Crvena furija će probati da uradi nešto što niko nije uradio do sada – da osvoji treću uzastopnu titulu prvaka Evrope. Ali, Visente Del Boske će imati težak zadatak, generacija koja je slavila 2006. i 2010. polako silazi sa scene. Na primer, neće biti Fernanda Toresa, koji je bio strelac u oba prethodna finala.
U tranziciji je i reprezentacija Italije, finalista od pre četiri godine, kada je EP održano u Ukrajini i Poljskoj. Antonio Konte se odlučio da napravi rez i da ne pozove igrače kao što su Pirlo, Đovinko i Baloteli.
Kao i uvek, Nemačka mora da se ubroji u favorite. Svetski šampioni imaju 23 izuzetno kvalitetna igrača i Joakim Lev će biti na slatkim mukama oko toga koga da stavi u startnu postavu. Možda je i dobra stvar za „pancere“ bila to što se nisu proslavili u kvalifikacijama, pa će svakog protivnika shvatiti maksimalno ozbiljno.
Izuzetno jak tim će imati i domaćin, Francuska. Sećamo se šta je bilo prošli put kada je Francuska organizovala Euro (1984. – postali šampioni, prim.ur.). U suštini, sadašnja generacija je i počela da se bavi fudbalom gledajući Zizua, Anrija i sadašnjeg selektora Dešana. Po kladionicama, oni su i blagi favoriti da osvoje titulu.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.