Stros-Kan poručio medijima: Ostavite me na miru!

Izvor: Večernje novosti, 10.Okt.2012, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stros-Kan poručio medijima: Ostavite me na miru!

PARIZ - Bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominik Stros-Kan, čiju su karijeru u usponu osujetili brojni seks-skandali, apelovao je danas na medije da ga "ostave na miru". "Nisam osuđen ni u Francuskoj, ni u jednoj drugoj zemlji. Stoga ništa ne opravdava medijsku hajku na mene koja ponekad podseća na pravu poteru", rekao je Stros-Kan u intervjuu za francuski nedeljnik "Puan" (Le Point).Stros-Kan, koji je planirao da se kandiduje za predsednika Francuske, prošle godine je uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u jednom hotelu u Njujorku zbog optužbi za silovanje sobarice, nakon čega je protiv njega pokrenut niz istraga o seksualnim prestupima u Francuskoj.U intervjuu za francuski list, bivši direktor MMF-a se žali zbog toga što je, od povratka iz SAD, gde su sve optužbe protiv njega odbačene, neprestano pod budnim okom medija, prenosi AFP."Ne mogu više da podnesem to da neko ima pravo da koristi moju situaciju, i zakonske istrage koje su pogrešno na mene usmerene, kako bi narušavao moju privatnost. Ostavite me na miru!", rekao je Stros-Kan.Stros-Kan je u Francuskoj suočen sa optužbama za "teško podvođenje u okviru organizovane grupe" koje proističu iz tvrdnji da je zajedno sa saradnicima organizovao seks žurke sa prostitukama.Početkom ovog meseca francuski tužioci obustavili su istragu vezanu za optužbe da je Stros-Kan učestvovao u organizovanim silovanjima u SAD, pošto je navodna žrtva u dopisu francuskoj policiji navela da je svojevoljno pristala na seksualni odnos sa njim i nije podnela tužbu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stros-Kan: Ostavite me na miru

Izvor: B92, 10.Okt.2012

Pariz -- Bivši direktor MMF-a Dominik Stros-Kan, čiju su karijeru u usponu osujetili brojni seks-skandali, apelovao je na medije da ga "ostave na miru"..."Nisam osuđen ni u Francuskoj, ni u jednoj drugoj zemlji. Stoga ništa ne opravdava medijsku hajku na mene koja ponekad podseća na pravu poteru",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.