Srpski borac u problemu u Americi: Treba mi pomoć VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 10:42

Srpski borac u problemu u Americi: Treba mi pomoć VIDEO

Srpski MMA borac Uroš Medić ostvario je veliku pobedu u noći iza nas.

Uroš Medić je na spektakularan način, "spinning back fist" (udarac spoljnim delom šake iz okreta) nokautirao Metjua Semelsbergera u trećoj rundi borbe u velter kategoriji.

Na pitanje da li bi voleo da se bori na 30. rođendan kompanije UFC koji će biti u novembru rekao je:

"Voleo bih, zašto da ne? Zdrav sam, spreman sam, idemo. Nadao sam se da ću se boriti u Parizu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih onda došao u Evropu i mogao bih da vidim porodicu. Treba mi pomoć sa imigracionim od UFC, ovde sam legalno ali iz nekog razloga i dalje čekam na putnu dokumentaciju. Imigracioni sistem ovde nije najbrži i razumem da imaju mnogo posla, strpljiv sam, ali, gde to počinje, a gde se završava?", rekao je Medić.

Popularni Doktor je ostvario spektakularnu pobedu o kojoj će se pričati.

"Mnogo toga mi se desilo u prethodnih godinu dana, godinu i nekoliko meseci. Srećan sam, radio sam naporno i znao sam da sve to mora da dođe na svoje u jednom trenutku. Radim prave stvari iz dana u dan i ukoliko se ne desi to što sam želeo i dalje je u redu jer sve radim za sebe, porodicu, tim", objasnio je Medić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.