Srba ojadio Srbiju za milione evra

Izvor: TvojPortal.com, 20.Maj.2011, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srba ojadio Srbiju za milione evra

/vesti online/ Veće Međunarodnog arbitražnog suda u Parizu donelo je odluku da se kompaniji Uninjorld Holdings Limited (UHL) vlasnika Srbe Ilića, američkog biznismena srpskog porekla, vrate sve akcije niškog Srbija turista i da mu se isplati odšteta od tri miliona evra i milion dolara sa kamatom.

Srba Ilić

Ako se tome doda da je u aprilu 2007. godine isti sud doneo presudu da u slučaju Putnik , kako kažu u Agenciji za privatizaciju, država Iliću isplati >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << 7,4 miliona dolara, jasno je koliko je država loše poslovala.

U slučaju Putnik firma Slobe Ilića pokrenula je postupak pred međunarodnom arbitražom i tražila povraćaj novca koji je on dao za Putnik. Agencija je taj spor izgubila, a Vladi nije ništa drugo preostalo nego da uplati ukupno 7,4 miliona dolara, kolika je bila cena bankarske garancije. Međutim račun na kom je novac sada je blokiran.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijaparizodstetaSrba IlićUninjorld Holdings LimitedUHLmedjunarodni arbitrazni sudagencija putnik

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.