Sport uživo: Slom favorita u Parizu, ispao i Mari

Izvor: RTS, 01.Nov.2012, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Slom favorita u Parizu, ispao i Mari

Endi Mari sledi put Đokovića, ispao sa Mastersa u Parizu. Navijač Čelsija oponašao majmuna za vreme utakmice protiv Junajteda. Navijači Dinama iz Drezdena divljali na kup utakmici protiv Hanovera.

16.50 - Poljski teniser Jerži Janovic, 69. na ATP listi, je Endija Marija u osmini finala Mastersa u Parizu rezultatom 5:7,7:6 (7:4), 6:2.

16.20 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Legendarni Ivica Osim krajem godine napustiće funkciju predsednika Komiteta za normalizaciju Fudbalsko/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. "Smatram da je učinjeno ono što je trebalo da se učini. Skinuta je suspenzija, uspeli smo da omogućimo reprezentaciji i klubovima da se takmiče, a uspeli smo i da stabilizujemo finansijsku situaciju u Savezu", istakao je Osim.

16.07 - Lionel Mesi mogao bi uskoro da obori dva svetska rekorda - ukupni broj golova, kao i broj interncionalnih pogodaka u godini. On će nadmašiti Peleov rekord od 75 pogodaka postignutih 1958, ukoliko na meču sa Seltom da tri gola. Mesi na "nišanu" ima i rekord od 25 internacionalnih pogodaka, čiji je vlasnik već 109 godina Englez Vivijan Vudvord. Mesi za sada ima 22 međunarodna gola - deset za klub i 12 za Argentinu.  

16.06 - Američki kablovski operater Tajm Vorner i Los Anđelos Lejkersi sklopili ugovor, prema kojem će tim iz grada anđela za prenose svojih mečeva u narednih 20 godina dobiti tri milijarde dolara. Pretplata na novi kanal, na kojem će gledaoci moći da vide i mečeve fudbalskog kluba Galaksi, ali i ženske košatkaške ekipe Sparks, za sada, košta četiri dolara.

14.15 - Nenad Zimonjić i Felisijano Lopez izgubili u osmini finala Mastersa u Parizu od Pakistanca Ajsana Uk Haka Kurešija i Holanđanina Žana Žuklijana Rožera 6:4, 6:7 (3:7), 17:15.

14.02 - Mihael Balak pokušava da izbegne kaznu jer je u Španiji vozio automobil brzinom 210 kilometara na čas. Kazna iznosi oko 8.000 evra, a Balakov advokat kaže da njegov klijent nema toliko novca, jer je nezaposlen. Nemac je u Čelsiju zarađivao oko 150.000 evra nedeljno.

13.38 - Nova saga o rasizmu u Engleskoj. Navijač Čelsija oponašao majmuna na utakmici protiv Junajteda i vređao Danija Velbeka. Policija istražuje taj slučaj.

13.03 - Navijači Dinama uzvikivali slogane mržnje, palili baklje i na kraju se potukli sa policijom. Nemački mediji pišu da su to bili najgori navijački neredi u toj državi u poslednjih godinu dana. Policija uhapsila 16 osoba.

12.47 - Ser Aleks Ferguson rekao da je Nani, suštinski, krivac za poraz od Čelsija. Da je pri rezultatu 3:2 pred kraj meča zadržao loptu pored korner zastavice meč bi bio rešen, rekao Fergi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARIZ: Poljak izbacio Mareja i ostao bez reči

Izvor: Mondo, 01.Nov.2012

Poljak Jerži Janovic izbacio Endija Mareja. Marej imao meč loptu, a potom ga Poljak potpuno nadigrao...Nastavljena je seča favorita na turniru u Parizu!..Posle Novaka Đokovića, danas je sa Mastersa ispao i Endi Marej, koga je pobedio 69. teniser sveta, Poljak Jerži Janovic (5:7, 7:6, 6:2)!.."Teško...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.