Softverska zakrpa za Boeing 737 MAX očekuje se krajem mjeseca

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Mar.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Softverska zakrpa za Boeing 737 MAX očekuje se krajem mjeseca

SINGAPUR/PARIZ - Boeing planira objaviti novu programsku zakrpu za zrakoplov 737 MAX krajem mjeseca, prenijeli su izvori upoznati s tematikom.

Nadogradnja će zahvatiti letne sustave koji kontroliraju manevre, pilotske zaslone, te ponašanje stabilizatora i njihovu reakciju na pilotske komande u određenim fazama leta. Novi softver izrađen je u koordinaciji s američkom Agencijom za zračni promet (FAA).

Ovom softverskom zakrpom model 737 Max 8 trebao bi postati >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << sigurniji, a istodobno s njezinom implementacijom posade koje će letjeti na tom zrakoplovu proći će i dodatne treninge kako bi se upoznali s novim mogućnostima i operativnim procedurama. Za to vrijeme, istrage obiju nesreća su u tijeku.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.