Slab otpor Đerea, ostao samo Novak!

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slab otpor Đerea, ostao samo Novak!

Srpski teniser Novak Đoković je jedini ostao u žrebu turnira u Parizu.

Na mastersu u Parizu danas dva poraza srpskih tenisera, pa smo ostali samo sa Novakom Đokovićem u glavnom žrebu.

Nakon ispadanja Dušana Lajovića, ispao je upravo i Laslo Đere koji je poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Aleksa De Minara iz Australije sa 1:6 i 4:6 za samo sat i 9 minuta igre.

Svega tri puta je Đere uspeo da sačuva svoj servis tokom današnjeg meča, pa ga je to skupo koštalo. Posebno je bio očajan kada bi servirao drugi servis, imao je za čitav meč samo pet osvojenih poena, a 20 puta je servirao drugi servis.

De Minar će u narednom kolu igrati sa Bautistom Agutom, koji je postavljen za devetog nosioca.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASTERS PARIZ: Australijanac prejak za Đerea

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2019

Meč trajao 70 minuta...Srpski teniser Laslo Đere završio je učešće na Mastersu u Parizu već u prvom kolu. Bolji od njega bio je Australijanac Aleks de Minor koji je slavio posle 70 minuta igre sa 6:1, 6:4...This last forehand 🤤..@alexdeminaur defeats Laslo Djere 6-1, 6-4 and moves on to the...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.