Siti preokretom do pobede u Parizu

Izvor: Beta, 28.Apr.2021, 23:42

Siti preokretom do pobede u Parizu

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u Parizu ekipu Pari Sen Žermena sa 2:1, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.PSŽ je poveo u 15. minutu golom Markinjosa, izjednačio je Kevin de Brujne u 64, a pobedu Sitiju doneo je Rijad Marez u 71. minutu.PSŽ je bio bolji u prvom poluvremenu, a zapretio je već u drugom minutu preko Nejmara, ali je golman Sitija bio na pravom mestu.Francuski tim je poveo u 15. minutu golom Markinjosa. Posle kornera koji je izveo Anhel di Marija, kapiten PSŽ-a je bio najbolji u skoku i glavom je poslao loptu u mrežu.Siti je najbolju priliku u prvom poluvremenu imao u 42. minutu kada je Fil Foden šutirao sa desetak metara, ali direktno u Kejlora Navasa.Engleski tim je izjednačio u 64. minutu pogotkom De Brujnea. Belgijanac je centrirao na drugu stativu, loptu niko nije dodirnuo što je prevarilo Navasa i ona je na kraju završila iza njegovih ledja.Siti je u tim momentima preuzeo kontrolu na terenu i samo sedam minuta kasnije stigao je do potpunog preokreta. Marez je izveo slobodan udarac sa više od 20 metara, lopta je prošla kroz živi zid i završila u mreži.Stvari su se dodatno zakomplikovale za PSŽ kada je Idrisa ...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Siti preokretom do pobede u Parizu

Izvor: Danas, 29.Apr.2021, 00:31

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras u Parizu ekipu Pari Sen Žermena sa 2:1, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.