Ser Aleks impresionirao Muslina: Pravi domaćin!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ser Aleks impresionirao Muslina: ''Pravi domaćin!''

Odlično iskustvo za našeg selektora Slavoljuba Muslina i sportskog direktora FSS Gorana Bunjevčevića.

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin i sportski direktor FSS Goran Bunjevčević učestvovali su na seminaru UEFA u Parizu, koji je okupio selektore i direktore svih nacionalnih federacija Evropske fudbalske unije.

Legendarni ser Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ferguson je bio u centru pažnje tokom ovog događaja, kao šef Tehničkog tima UEFA, a Muslinovi utisci su sjajni posle svega.

''U fokusu sjajno organizovanog skupa bila je analiza minulog Evropskog prvenstva u Francuskoj. Ser Aleks Ferguson koji je šef Tehničkog tima UEFA bio je pravi domaćin seminara na kome su govorili selektor Portugalije Fernando Santoš i druge kolege.

Bilo je interesantno čuti različita zapažanja i iskustva sa šampionata u Francuskoj a govornici su kasnije bili na raspolaganju svim učesnicima i strpljivo odgovarali na mnoga pitanja'',
otkrio je selektor Muslin, a prenosi zvanični sajt FSS.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.