ŠPANCI PIŠU: Mesi odugovlači pregovore sa Francuzima, čeka ponudu Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 14:08

ŠPANCI PIŠU: Mesi odugovlači pregovore sa Francuzima, čeka ponudu Barselone

Nesigurna budućnost Argentinca u Parizu.

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi odugovlači pregovore sa šampionom Francuske u vezi produženja ugovora, jer argentinski reprezentativac čeka ponudu Barselone, tvrdi Mundo deportivo. Mesi je 2021. stigao u PSŽ iz Barselone, a ima ugovor sa pariskim klubom do kraja sezone. Argentinski fudbaler je ranije najavio da će po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetskog prvenstva u Kataru objaviti gde će da nastavi karijeru, ali još nije doneo konačnu odluku.

 - Mesi bi se najradije vratio u Barselonu. On čeka ponudu katalonskog kluba, koja još nije stigla. Barselona želi da se Mesi vrati, ali za sada ne može da pošalje konkretnu ponudu zbog finansijskih problema. Rukovodstvo katalonskog kluba pregovara sa sponzorima, koji bi omogućili povratak Mesija, a ujedno bi Barselona izbegla kršenje pravila finansijskog fer-pleja - navodi Mundo deportivo.

Mesi (35) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a sa katalonskim klubom osvojio je 34 trofeja. Za ekipu sa Nou Kampa je odigrao 778 utakmica i postigao je 672 gola.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Španci otkrili: Mesi neće da potpiše za PSŽ, čeka ponudu Barselone!

Izvor: 24sedam.rs, 10.Apr.2023

Argentinac želi da se vrati na Kamp Nou, koji je napustio 2021. godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.