Rezervišite svoj Huawei P20

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 28.Mar.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervišite svoj Huawei P20

Nakon premijernog predstavljanja u Parizu, Telenor korisnici će moći da rezervišu jedan od trenutno najnaprednijih uređaja na tržištu – Huawei P20.
Svi zainteresovani mogu da izvrše rezervaciju uređaja putem www.telenor.rs do 4. aprila, a prve isporuke se očekuju u periodu od 5. do 12. aprila 2018. godine. Drugi telefon Huawei P20 serije – Huawei P20 Pro, biće dostupan korisnicima u direktnoj prodaji, od sredine aprila 2018. godine.
Sa ekranom dijagonale 5,8 inča i zaobljenim ivicama zahvaljujući kojem udobno leži u ruci i do sada neviđenim karakteristikama veštačke inteligencije, Huawei P20 pruža drugačije korisničko iskustvo upotrebe mobilnog telefona. Uz Kirin 970 procesor telefon sam automatski bira odgovarajući režim rada i podešavanja kamere, zahvaljujući čemu je pravljenje profesionalnih fotografija izuzetno jednostavno.

Telenor korisnici koji rezervišu uređaj putem Telenor internet prodavnice do 4. aprila na poklon dobijaju 10 GB dodatnog interneta mesečno u narednih šest meseci, istovremeno prvih 50 očekuju i HUAWEI EnVision Panoramic 360 VR kamera. Ovaj specijalni poklon dodatak važi samo za fizička lica.
Internet dodatak od 10 GB se automatski aktivira 12. aprila (nakon ostvarene kupovine Huawei P20) i obnavlja se u narednih 6 meseci. Nepotrošeni saobraćaj iz promotivnog dodatka se ne prenosi u naredni mesec.

Više informacija o uređaju, procesu rezervacije, kao i uslovima za ostvarivanje prava na poklon pakete, dostupni su na sajtu Telenora.
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.