Pun Bersi čeka Srbiju  ko će u finale na Sloveniju?

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun "Bersi" čeka Srbiju " ko će u finale na Sloveniju?

Odbojkaši Srbije će u Parizu u 21 sat igrati sa domaćinom Francuskom, u polufinalu Evropskog prvenstva.

Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim protiv mora da ima jak servis i dobar blok, ako želi plasman u finale.

"Sigurno je da ćemo se potruditi da što bolje igrače pripremimo za važnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu. Pokušavamo prvo da se oporavimo, pa da treniramo u dvorani u kojoj ćemo da igramo. Zasad je dobro, nadamo se da će tako i da ostane", rekao je Kovač.

Kovač kaže da pričamo o Francuzima da igraju dobro, jer igraju i kod kuće, ali ima i sa strane negativnih komentara da više nisu tako dobra rerpezentacija, jer nisu imali uspehe u prethodnim sezonama.

"Mislim da su jedina reprezentacija na svetu koja može da računa na dva prava primača i to pravi razliku. Vrlo su agresivni na servisu, teško ih je studirati i teško je igrati protiv njih", rekao je selektor i osvrnuo se na to kako srpski odbojkaši treba da odgovore na igru favorizovanih Francuza.

"Naša igra treba da bude takva da imamo jak servis i dobar blok. Imaju oni neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije", zaključio je Kovač.

U dvorani u Bersiju naše odbojakše čeka 15.000 Francuza i nema sumnje da će biti "paklena" atmosfera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.