Kovač zna recept za Francuze - servis ključan!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač zna recept za Francuze - servis ključan!

Selektor srpskih odbojkaša Slobodan Kovač rekao je danas da se njegova ekipa trudi da se što bolje spremi za važnu utakmicu protiv Francuske u polufinalu Evropskog prvenstva.

"Trudimo se da se što bolje spremimo za ovu važnu utakmicu. Za sada ide dobro i nadam se da će tako da se nastavi. Naša igra mora da bude takva da imamo jak servis i dobar blok", rekao je Kovač u najavi utakmice u Parizu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće sutra od 21.00 polufinale Evropskog prvenstva protiv Francuske.

"Pričamo sve najbolje o Francuskoj jer igra dobro kod kuće. Ali, ima i negativnih kometara koji kažu da više nisu tako dobra reprezentacija jer nisu imali očekivani uspeh prethodnih sezona. Oni su, po mom mišljenju, jedina reprezentacija na svetu koja može da računa uvek na dva prava primača na terenu i to pravi razliku. Veoma su agresivni na servisu. Teško ih je analizirati i igrati protiv njih. Imaju i neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije", kazao je Kovač.

Drugo polufinale kontinetnalnog šampionata izmedju Slovenije i  Poljske igraće se večeras od 20.30.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice složne, rezultat nije u prvom planu!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019

Podmladjena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće sutra protiv domaćina Japana prvu utakmicu treće faze Svetskog kupa..."Ne sumnjam da ćemo imati motiv, da će nam mnogo navijača koji će biti uz Japan pomoći da probijemo granice koje trenutno imamo. Verujem da ćemo naći snage i motiva...

Nastavak na Sportske.net...

Pun "Bersi" čeka Srbiju " ko će u finale na Sloveniju?

Izvor: B92, 27.Sep.2019, 08:31

Odbojkaši Srbije će u Parizu u 21 sat igrati sa domaćinom Francuskom, u polufinalu Evropskog prvenstva...Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim protiv mora da ima jak servis i dobar blok, ako želi plasman u finale..."Sigurno je da ćemo se potruditi da što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.